გუაკამოლე

25-30 წუთი

Image-empty-state.png

მომზადების მეთოდი:

1. დაჭერით ხახვი საშუალო ზომის კუბებად და ჩადეთ წყლით სავსე ჯამში.

2. გააცალკევეთ ავოკადო კანისგან და დაჭყლიტეთ.

3. ნახევარი ლაიმი ჩააწურეთ ავოკადოს დაჭყლეტილ მასაში.

4. გააცალეთ კანი პომიდორს, დაჭერით და მოაშორეთ რბილეული.

5. დარჩენილი პომიდორი დაჭერით საშუალო ზომის კუბებად.

6. წვრილად დაჭერით წითელი წიწაკა.

7. ამოიღეთ ხახვი წყლით სავსე ჯამიდან.

8. ყველა დაჭრილი ინგრედიენტი შეურიეთ ავოკადოს მასას და კარგად ამოურიეთ.

9. დააქუცმაცეთ ნიორი და შეურიეთ საწებელს.


გემრიელად მიირთვით!

ინგრედიენტები:

  • დიდი ზომის ხახვი (1ც.)

  • ავოკადო (2ც.)

  • ლაიმი (1/2ც.)

  • პომიდორი (1ც.)

  • წითელი წიწაკა (1/2ც.)

  • ნიორი (2 კბილი)