გასპაჩო - ესპანური ცივი სუპი

15 წუთი

გურული-ღვეზელი.jpg

მომზადების მეთოდი:

1. დაჭერით ყველა ინგრედიენტი საშუალო ზომაზე.

2. მოათავსეთ ინგრედიენტები ბლენდერში, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, დაფქული ძირა და დააბლენდერეთ 1-2 წუთის განმავლობაში.

3. პურის შუაგული მოათავსეთ მიღებულ მასაში და დაელოდეთ 1-2 წუთის განმავლობაში სანამ პური არ დალბება.

4. დააბლენდერეთ მასა კიდევ ერთხელ და თქვენი გასპაჩო თითქმის მზადაა.

5. მოათავსეთ გასპაჩო მაცივარში 3-4 საათით.


გაციების შემდგომ შეგიძლიათ მიირთვათ გასპაჩო კრატუნებთან და თქვენთვის სასურველ მწვანილთან ერთად!

ინგრედიენტები:

  • პომიდორი (1 კგ.)

  • საშუალო ზომის კიტრი (1 ც.)

  • ბულგარული წიწაკა მწვანე (1 ც.)

  • პატარა ზომის ხახვი (1 ც.)

  • ნიორი (2 კბილი)

  • ზეითნის ზეთი (3 ს.კ.)

  • ძმარი (2 ს.კ.)

  • მარილი (1 ჩ.კ.)

  • პილპილი (1/2 ჩ.კ.)

  • დაფქული ძრა (1/2 ჩ.კ.)

  • პური (1-2 ნაჭერი)