თაშმიჯაბი

35-40 წუთი

გურული-ღვეზელი.jpg

მომზადების მეთოდი:

1. ჩაყარეთ კარტოფილი მოსახარშად.

2. სანამ კარტოფილი იხარშება დაჭერით ყველი საშუალო ზომის კუბებად.

3. მოხარშული კარტოფილი კარგად დაჭყლიტეთ.

4. დაამატეთ რძე.

5. ჩაყარეთ ყველის კუბები ცხელ ქვაბში (შენიშვნა: ამ დროს ქვაბი არ დგას ცეცლზე, თავად კარტოფილის სიცხემ უნდა დაადნოს ყველი).

6. კარტოფილი და ყველი ურიეთ მანამ, სანამ არ გახდება ერთგვაროვანი მასა.

7. დაამატეთ მარილი და თქვენი კერძი მზადაა.


გემრიელად მიირთვით !

ინგრედიენტები:

  • კარტოფილი (1კგ.)

  • ყველი სუგუნი (600-650გრ.)

  • რძე (50მლ.)

  • მარილი (1 ჩაის კოვზი)