საუზმე

ბენედიქტი ჰოლანდიური სოუსით
მომზადების მეთოდი:
1. პატარა ზომის ქვაბში ჩაასხით წყალი, მოათავსეთ გაზქურაზე და მიიყვანეთ არასრულ ნელ დუღილამდე
2. ცალკე ჯამში გაადნეთ კარაქი.
15-20 წუთი

ყიყლიყო ბეკონითა და ყველით
მომზადების მეთოდი:
1. ცივ ტაფაზე დადეთ ბეკონის ნაჭრები და დაბალ ცეცხლზე დაელოდეთ, სანამ ორივე მხრიდან კარგად არ დაიბრაწება (შენიშვნა: ბეკონს აქვს საკუთარი ცხიმი, შესაბამისად ზეთი ან რაიმე სხვა დამატებითი ცხიმი ბეკონის შეწვის დროს საჭირო არ არის).
15 წუთი

კვერცხი ტოსტის პურზე
მომზადების მეთოდი:
1. დაბრაწეთ ფუნთუშა ტოსტერში.
2. გატეხეთ კვერცხი საშუალო ზომის ჯამში და ათქვიფეთ.
3. დაამატეთ პილპილი და მარილი გემოვნებით.
15 წუთი

ჩიას პუდინგი
მომზადების მეთოდი:
1. საშუალო ზომის ჯამში ჩაყარეთ ჩიას მარცვლები.
2. დაუმატეთ რძე და თაფლი დასატკბობად.
10 წუთი


ომლეტის ბუტერბროდი
მომზადების მეთოდი:
1. პატარა ზომის ჯამში გატეხეთ 3 კვერცხი და ათქვიფეთ პილპილთან და მარილთან ერთად.
2. დაუმატეთ ნაღები და კიდევ ერთხელ კარგად ათქვიფეთ.
15 წუთი