ჩიას პუდინგი

10 წუთი

Image-empty-state.png

მომზადების მეთოდი:

1. საშუალო ზომის ჯამში ჩაყარეთ ჩიას მარცვლები.

2. დაუმატეთ რძე და თაფლი დასატკბობად.

3. კარგად ათქვიფეთ ერთმანეთში ინგრედიენტები და შეინახეთ ჩიას იოგურტი მაცივარში მთელი ღამის განმავლობაში (ან მინიმუმ 6-7 საათით, სანამ რძე არ მიიღებს იოგურტის კონსისტენციას).

4. როდესაც მიიღებთ სასურველ კონსისტენციას, დააბლენდერეთ ატამი.

5. ატმის პიურე მოათავსეთ ჭიქაში.

6. დაამატეთ ზემოდან ჩიას იოგურტი და მორთეთ სხვადასხვა ხილითა და გრანოლებით.


გემრიელად მიირთვით!

ინგრედიენტები:

  • ჩიას მარცვლები (2 სუფრის კოვზი)

  • ნუშის რძე (125მლ.)

  • თაფლი (1-2 ჩაის კოვზი)

  • ატამი (1ც.)

  • გრანოლა (1 ჩაის კოვზი)

  • მარწყვი (1-2ც.)

  • ქიშმიში (1 ჩაის კოვზი)